Medic de la Pediatrie: ”Vaccinul antipoliomielitic are efecte secundare de tipul celor care se întâlnesc acum la bebelușii cu HSU”

vaccin_polio, bebelusi_infectati, arges, emil_popa, pediatrie

vaccin_polio, bebelusi_infectati, arges, emil_popa, pediatrie
În contextul în care sursa îmbolnăvirii bebelușilor cu sindromul hemolitic uremic nu a fost găsită, un medic de la Spitalul de Pediatrie readuce în discuție subiectul vaccinurilor. ”Din punctul meu de vedere nu s-au investigat toate sursele. Și vaccinul antipoliomielitic, care se administrează copiilor în primele luni de viață,  poate avea efecte secundare, în timp, de tipul celor care se întâlnesc acum la bebelușii diagnosticați cu sindromul hemolitic uremic. Iar unuia dintre cei doi copii trimiși recent la București i-a fost administrat acest tip de vaccin. Nu vreau să generez panică în rândul părinților. Spun doar că și această pistă ar trebui luată în considerare. Să se verifice loturile de vaccinuri.”, precizează Emil Popa, medic primar în cadrul Spitalului de Pediatrie Pitești. Mai mult decât atât,  medicul spune că inclusiv el a fost victima unui vaccin: ” În 2001, am fost paralizat, de la gât în jos, 10 zile, din cauza reacțiilor adverse date de vaccinul antigripal. La acea vreme, șefei DSP Argeș i s-a pus pumnul în gură să nu vorbească. Dacă și acum punem pumnul în gură.....”

Comentarii Anterioare
 • Musafir - Vasile

  BRAVO dl. dr. POPA, dumneavoastră meritați să fiți Manager. Ne-am săturat de mincinoși și incompetenți !

 • Musafir - tornado

  Da, asa da medic, bravo domnule doctor! Tot respectul meu! Toate cazurile astea se tin sub tacere... ca niste nenorociti ce sunt cei care fac treaba asta! Experimente pe noi si pe copii nevinovati... Doar la Antena 3 au facut o emisiune despre asta si aia cam scurta si cam chinuita. Cei care au posibilitatea sa faca ceva in sensul recunoasterii si demonstrarii adevarului.

 • Musafir - Marius

  Daca voi nu sunteti sanatosi la cap si nu vreti sa va vaccinati copiii punand in pericol restul po****tiei, plecati in plm din tara, merceti si triti in plm in pesteri si faceti-va lumea voastra tampita. Ati fost si voi vaccinati si iata ca traiti si astazi dar daca v-au bagat in capetele pline cu aer idei antivaccin imediat ca turma de oi capiate ati si pus botul. lecati in plm in pesteri si stati acolo nevaccinati, nu puneti in pericol viata oamenilor normali, bolnavilor mintali

 • Musafir - asistenta

  Dr.Popa - MANAGER ! Jos tiranul PSD-ist !

 • Musafir - alexe

  e clar ca sunt probleme de la vaccinuri. Si e clar ca autoritatile pun presiune si impun prin orice cale vaccinarea. Daca nu, copilul nu poate urma nici o forma de invatamant... ce naiba e asta? Pana cand mai trebuie suportata asemenea acceptare a otravirii copiilor nostri ??

 • Musafir - gabyta

  si eu cred e de la vaccin fetita noastra la vacinul de 2 luni a facut scaun diareic cu sange digerat si voma cu sange imediat la 2 ore dupa vaccin dar nimeni nu a recunoscut ca e de la vaccin a urmat o internare de 7 zile cu antibiotic si perfuzii dar si-a revenit acum avem un an si ne este frica sa continuam schema de vaccinare mai ales acum dapa atatea cazuri de ecoli
  Nici in ziua de azi nu am aflat ce a avut fetita noastra am facut si investigatii suplimentare la sf maria din iasi si tot la fel ca nu e de la vaccin nu stim de la ce a facut este un copil alaptat la san si nu ii dam carne si lactate din comert

 • Musafir - dr Vasile Stan

  Ia mai du-te dreaq, cu fetita ta cu tot. Ești prost, n-o vaccina, și gata !

 • Musafir - Anca

  An observat ca toti astia PRO VACCINARE
  ...stiti injura si vorbi urat FOARTE BINE !

 • Musafir - GabiM.

  Complimente,doctore! ROMANI,sa nu credeti ca stand si privind la ce se intampla azi cu copiii altora nu se poate intampla miine cu copilul tau! MISCATI-VA,iesiti din hibernare,APARATI-VA COPIII !

 • Musafir - GabiM.

  @ "dr" Vasile Stan: Daca dumneata esti doctor,eu sunt popa!Asa se exprima un doctor?!? Doctor in ce?!? Sa-ti fie rusine!

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 / 1000 restricţie de caractere
Textul trebuie s aibă între 10-1000 caractere

Cremeriile Marco angajeaza personal: ospatari, ospatarite, lucrarori comerciali. Tel: 0740.30.41.26

Abonare Newsletter

Ultimele stiri

PRIMA PAGINA

CELE MAI CITITE

 1. 24 h
 2. 7 ZILE
 3. 30 ZILE
 4. SITE

PUBLICITATE

COMENTARII

Acum e clar,liberalii nemultumiti de activitatea PNL Pitesti au votat alternativa ALDE
Nu pot sa-l numesc lider...poate doar un nimic cu functie...un prapadit de mason...doar atat!
Pai cand te prezinti in ultimul moment ce sperante mai ai sa se reuseasca vindecarea ?! Si de unde ...
Mihaela a murit pt ca un incompetent - in cazul de fata, Dr BUZATU MARCEL- nu a fost capabil de un d...
Autostrada, tehnocratule, nu mancatorie de rahat!!!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Horoscop

Str. Crinului, Bl. D29, Sc. B, Apartament 1 
Tel.: 0773.317.285, 0753.040.487 Fax: 0248/224462
E-mail: [email protected]; www.ziarobiectiv.ro