Acordul de prelungire a contractului Publitrans – Girexim lasă urme! Anitte Ionescu a demisionat din Consiliul Local Pitești!

publitrans, girexim, vasai, consiliullocal, pitesti

publitrans, girexim, vasai, consiliullocal, pitesti
Supărare mare în casa PSD! Trei consilieri municipali au lipsit la votul pentru prelungirea contractului de prestări servicii în transportul local din Pitești, dintre Publitrans și Girexim. Acest fapt a provocat respingerea respectivului proiect de hotărâre, însă cei care n-au fost la vot știau că legalitatea unei asemenea hârtii era îndoielnică. Unul dintre acești consilieri locali ai PSD, Anitte Ionescu, și-a depus deja demisia pe biroul secretarului general al Primăriei Pitești, Iosiv Cerbureanu. Potrivit viceprimarului Cornel Ionică, „doamna Ionescu a invocat motive personale, programul dumneaei fiind unul foarte încărcat, fapt ce nu i-ar mai permite participarea la ședințele CL Pitești”.

Zoană și Zărnescu, următorii „pe lista neagră” a PSD

Nici avocații Gabriela Zoană și Nicolae Zărnescu nu au luat parte la vot. „Nu s-a hotărât nimic în ceea ce îi privește pe doamna Zoană și pe domnul Zărnescu. Așa e, urmează să fie niște discuții”, a confirmat, pentru Obiectiv Argeșean, vicele Ionică. Dacă cei trei consilieri ar fi participat la vot, proiectul de hotărâre privind prelungirea contractului dintre Publitrans, Girexim și CNCD ar fi trecut fără emoții și nu ar fi căzut la diferență de un vot. Așa însă, a fost nevoie de încă o ședință de CL, de data aceasta extraordinară, și de cooptarea a încă un vot, pentru ca hotărârea să treacă. Iar cel care s-a răzgândit a fost un consilier PP-DD, Mircea Dinu. „A fost o situație neplăcută. Cei trei nu au fost la vot. O să vedem ce va fi”, a mai declarat Cornel Ionică.

Încă nu se știe clar: prelungirea e legală sau nu?

Lipsa celor trei consilieri, dintre care doi sunt avocați, a ridicat suspiciuni. Deși unii spun că prelungirea contractului este legală, alții susțin că n-ar fi și că d-aia Ionescu, Zoană și Zărnescu nu au fost la vot, pentru că ar fi cunoscut și consecințele juridice dacă ar fi votat. Oricum, nici de la Guvern, în speță de la Liviu Dragnea, nu s-a primit vreo părere oficială, deși aceasta a fost cerută încă de anul trecut, a mai spus viceprimarul Ionică. Acum PSD Argeș mai are o problemă: dacă Anitte Ionescu poate fi înlocuită cu următorul consilier PSD de pe lista USL de la locale, o eventuală demisie sau demitere a lui Zoană și a lui Zărnescu ar crea probleme. Și asta pentru că, următorul pe lista de la locale ar fi un liberal, ceea ce ar complica și mai mult balanța votului în Consiliul Local Pitești.

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 / 1000 restricţie de caractere
Textul trebuie s aibă între 10-1000 caractere

absolut tv

mz han

sed mioveni

shopping fiesta

macheta sefu

Ultimele stiri

sissi

Abonare Newsletter

macheta caroli 2017 bun

amina new

PRIMA PAGINA

1

PUBLICITATE

CELE MAI CITITE

  1. 24 h
  2. 7 ZILE
  3. 30 ZILE
  4. SITE

COMENTARII

Am fost pe 5 iunie 2017 la hramul mănăstiriiSFĂNTA TREIME.Am rămas impresionat de ceeace acest PARI...
Sunt ca turmele de vaci și bai.Unde e ciobanul. .ACOLO ESTE PCR -ul.Gașca de mafioți. JOS CIUMA ROȘI...
Dacă și tu,olteanca, ai fata de prim ministru,atunci,chiar suntem la podea.Gașca penali lor lui Drăg...
Între timp, Nicolescu și-a cumpărat hîrtie igienică, nu mai are nevoie de limba lui Manu.
Este vorba despre cunoscutul medic ATI , dl dr Voican ! De-abia ieșise la pensie și se retrăsese la...

HanulRomanesc

Horoscop

:

Str. Crinului, Bl. D29, Sc. B, Apartament 1 
Tel.: 0773.317.285, 0753.040.487 Fax: 0248/224462
E-mail: ziarobiectiv@gmail.com; www.ziarobiectiv.ro