𝐋𝐮𝐝𝐨𝐯𝐢𝐜 𝐎𝐫𝐛𝐚𝐧: “𝐂𝐢𝐨𝐥𝐚𝐜𝐮 𝐚 𝐛𝐚̆𝐮𝐭 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐧𝐞𝐚! 𝐈𝐚 𝐦𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐚𝐛𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐩𝐢𝐝𝐞!”

0
𝐋𝐮𝐝𝐨𝐯𝐢𝐜 𝐎𝐫𝐛𝐚𝐧: “𝐂𝐢𝐨𝐥𝐚𝐜𝐮 𝐚 𝐛𝐚̆𝐮𝐭 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐧𝐞𝐚! 𝐈𝐚 𝐦𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐚𝐛𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐩𝐢𝐝𝐞!”
Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a spus la RFI că Guvernul Ciolacu a adoptat “măsuri aberante și stupide” în domeniul fiscalității, care îi pedepsesc pe cei merituoși. De asemenea, Orban susține că PSD pregătește, din 2025, introducerea impozitului progresiv. Președintele Forța Dreptei a demontat, cu argumente, măsurile pentru care Guvernul PSD-PNL și-a asumat răspunderea, dar care cresc fiscalitatea.
“Cu siguranță PSD pregătește impozitul progresiv!
Toate aceste măsuri sunt absolut stupide. Ciolacu a băut apă după Dragnea! Impozitarea pe cifra de afaceri este visul de aur al lui Dragnea, pe care noi, liberalii adevărați, l-am desființat în 2019. Am desființat supraimpozitarea contractelor part-time, taxarea pe cifra de afaceri pentru companiile din energie.
Impunerea unui impozit suplimentar de 2%, pe cifra de afaceri, pentru bănci, este o măsură antieconomică, pentru că nicio bancă nu va accepta să-și minimizeze profitul. (…) Sunt niște măsuri care nu au nicio logică economică. De ce să-i pedepsești pe cei merituoși?
De ce să ĂŽi impozitezi mai mult pe cei cu microĂŽntreprinderi sau companiile cu cifra de afaceri peste 50 milioane? (…) Din păcate, nu e prima creștere a fiscalității adoptată de acest Guvern. Prima dată a fost făcută prin Ordonanța 16, pe care am atacat-o la Curtea Constituțională. Din păcate, CCR e doar o anexă a actualei puteri. Sunt niște măsuri fiscale stupide, aberante, care lovesc fix ĂŽn oamenii care duc greul economiei”- a declarat Ludovic Orban la RFI.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata