1 mai la mare? Ce costume de baie găsești în magazine

Un costum de baie interesant, pentru doamnele și domnișoarele care vor să facă o apariție specială la plajă: acoperă un singur umăr și lasă la vedere un pic din talie și abdomen. Îl găsești în magazinele H&M, la prețul de 89,90 de lei.

 

Un alt costum de baie foarte trendy pentru noul sezon de plajă este cel croșetat, cu model geometric și într-o paletă largă de culori. Piesele costumului de baie – sutien și slip – se vând separat: fiecare costă 69 de lei, la magazinele Pull&Bear.

 

Un costum de baie care îți pune pielea bronzată frumos în valoare este cel în nuanțe deschise, cu alb și albastru deschis. Îl poți achiziționa din magazinele Tina R, la 161 de lei.

 

Anul acesta se mai poartă la plajă și costumele de baie din două piese, cu aplicații strălucitoare. Este de ajuns să fie în aceeași nuanță cu materialul costumului de baie, ca să semene cu stropi de apă prinși pe sutien și slip. Cumpără-l de la Mango. Sutienul costă 89 de lei, iar slipul 69 de lei.

 

În magazinele Zara găsești costume deux-pieces cu care te poți juca după cum îți zburdă imaginația. Poți asorta sutienul simplu cu un slip cu desen, în culori asemănătoare sau, de ce nu, diferite. Fiecare piesă costă 69 de lei.

 

Un costum de baie cu motive orientale poate fi o alegere inspirată în această vară, mai ales dacă pleci în vacanță pe meleaguri străine. Pe cel din imagine îl găsești la H&M, topul la prețul de 59,90 de lei, iar chilotul la 19,90 de lei.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.