10 profesori din Argeș vor fi premiați cu 8000 lei! Ce condiții trebuie să îndeplinească!

0

Odată cu începerea noului an școlar întoarcem atenția și privirea către acei profesori, antrenori, mentori care au avut și au un rol important în viața discipolilor lor.
În fiecare an, începând din 2010, premiem zece profesori, educatori, antrenori, mentori, care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Nominalizările se depun până la 31 decembrie 2022. Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.
Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup. Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului 2023 la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

Laureata Premiului Mentor din Argeș:
2013 – Elena Stoica, Corbeni, profesor de desen – https://www.youtube.com/watch?v=LLE_JHHAI5A
Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate din fondurile asigurate de Compania MOL
România.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata