Argeșeanul Viorel Dobrin a devenit dublu Campion Mondial la Skandenberg!

0
Originar din Poiana Lacului, Viorel Dobrin a câștigat, recent, în Kazakhstan, al doilea titlu de Campion Mondial la Skandenberg! Performanța sa este cu atât mai mare cu cât, de această dată, a câștigat medalia de aur la brațul drept, devenind practic cel mai bun sportiv din lume la ambele brațe! La aceeași competiție a câștigat bronzul la și la brațul stâng!
„Mă bucur enorm pentru această reușită și se dovedește încă o dată că investim în sportivi și în cluburi de succes, pentru că și anul acesta Consiliul Judetean Arges a sprijinit derularea Cupei României la Skandenberg la Pitești, sub organizarea Clubului Armbenders Viorel Dobrin” a transmis Adrian Bughiu.
Clubul lui Viorel Dorbrin a fost anul acesta singurul club cu cele mai bune performanțe din țară : 10 medalii la Campionatul European – Campionii Cupei României a Skandenberg, două medalii la seniori la Campionatul Mondial.
La competiția de la Almaty, Kazakhstan, trei sportivi din Argeș au făcut parte din lotul României: Nedelescu Alin la tineret, Dobrin Andreea la senioare și Viorel Dobrin la Seniori.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata