Atenție! Un mastodont va traversa Argeșul! Află zonele vizate!

0

În perioada 07.09.2023 – 11.09.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Sibiu – A1 – DN7 – Seaca – Centura Călimănești – DN7 – Râmnicu Valcea – DN67 – DN64 – Găneasa – Drumul Expres Craiova-Pitești – DN65 – Pitești – DN7 – Găești – DN71 – Târgoviște – Ploiești – Centura de Nord Ploiești – DN1B – Albești Paleologu – Buzău – DN2  – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Bărăganul – DN2B – Galați. Vehiculul transportă un agregat.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRĂ DE 20 ANI – TRANSPORTATĂ DE ELICOPTERUL SMURD DIN MUNȚI LA SPITAL! MISIUNE ÎN PREMIERĂ PENTRU SALVANONTIȘTI!

Lățimea maximă a vehiculului este 3,30 m cu masa totală 167 tone, lungimea 32 m și înălțimea 5,10 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata