ziarobiectiv.ro

Casă distrusă de flăcări la Nucșoara! Intervenție de urgență în miez de noapte!

0

O locuință din comuna argeșeană Nucșoara a fost distrusă noaptea trecută, în jurul orelor 2:00, în umra unui incendiu violent. Din primele informații, se pare că proprietarii au fost treziți de flăcările puternice și au alertat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii cu mai multe autospeciale.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

Salvatorii ajunși la locul evenimentului au constat că incendiul se propagase la întreaga construcție, în suprafață totală de 150 mp, fiind afectate bunurile din interior, tâmplăria și acoperișul. Nu au fost victime, locatarii evacuându-se la timp din casă.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru a evita extinderea flăcărilor la două case învecinate, au acționat pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, alături de un echipaj cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al localității Domnești și personal al SVSU Nucșoara. Pentru a asigura primul ajutor calificat la nevoie, la fața locului au fost prezenți paramedicii SMURD cu o ambulanță de tip B2. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata