Fiul și-a omorât tatăl din răzbunare? Noi ipoteze șocante în cazul Dragoslavele!

0

Noi ipoteze șocante ies la suprafață în urma bărbatului ucis de propriul fiu în județul Brașov, iar mâna găsită în comuna argeșeană Dragoslavele. Din câte se pare, cei doi ar fi fost la muncă, o perioadă, în Germania, unde certurile erau la ordinea zilei, motivul principal fiind chiar condamnarea victimei în anul 1996 la închisoare pentru ucidere din culpă.

Potrivit rudelor, relația dintre fiu și tată a fost mereu una agitată după încarcerarea bărbatului, fiul acuzându-l în repetate rânduri că a încercat să îi ucidă mama. Tocmai acesta ar fi fost și motivul pentru care tânărul și-a contactat bătrânul la sfâșitul anului trecut să se întâlnească. Circumstanțele sunt încă neclare în care s-a petrecut odioasa crimă. Cert este că bărbatul de 25 ani a ajuns seara trecută în spatele gratiilor fiind acuzat de violență în familie în varianta agravată a omorului.

Mai mult, rudele celor doi susțin că au luat legătura cu tânărul în momentul în care a fost aflat identitatea celui a cărui mână a fost găsită în pădurea din Dragoslavele, iar în urma discuțiilor criminalul ar fi avut un comportament suspect, totodată amenințând cu acte de răzbunare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata