Microbuz plin cu copii-implicat într-un grav accident! A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

0

Microbuz plin cu copii-implicat într-un grav accident! A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

Un grav accident de circulație în care au fost implicate un microbuz plin cu elevi și o mașină s-a petrecut în urmă cu puțin timp. În urma impactului, având în vedere numărul mare de persoane implicate, autoritățile au decis să activeze Planul Roșu de Intervenție.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMULUI EXPRES CRAIOVA-PITEȘTI! ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU TOȚI ȘOFERII!

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, o ambulanță, o mașină de stingere și o autospecială pentru transport victime multiple. Nu mai puțin de 15 copii au fost evaluați medical la fața locului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar un copil a fost transportat la spital. Gravul accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Techirghiol.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.  Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz a fost alocată și 1 ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Din informațiile primite la acest moment, 2 persoane (ocupanți din auto) ar avea nevoie de îngrijiri medicale.”, precizează ISU.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata