158 DE VIITORI POLIȚIȘTI, ÎN PRACTICĂ LA IPJ ARGEȘ!

0

158 DE VIITORI POLIȚIȘTI, ÎN PRACTICĂ LA IPJ ARGEȘ! Începând de astăzi, și până în luna aprilie, o nouă serie de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina va efectua stagiul de practică în cadrul unității noastre.

CITEȘTE ȘI: ZECI DE TURIȘTI BLOCAȚI LA BÂLEA LAC! OAMENII, COBORÂȚI DUPĂ O ZI!

Cei 158 de elevi s-au prezentat, astăzi, entuziaști, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru prima zi din această perioadă specială în care vor lua contact cu aspectele practice ale muncii de poliție.
Acestora li s-a urat bun venit şi au fost instruiți cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.
Ulterior, au fost repartizaţi structurilor unde vor dobândi cunoștințe teoretice și practice necesare în exercitarea profesiei.
Pe perioada stagiului de practică, fiecare dintre elevi se va afla sub îndrumarea unui poliţist cu experienţă, un tutore, care are rolul de a-l sprijini în aprofundarea cunoştinţelor de specialitate, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata