3 musceleni pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare

0

3 musceleni pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare. Este vorba despre Simona Bucura Oprescu, doamna de fier a politicii argeșene care deschide lista la Camera Deputaților, după ce meritele muncii și ambițiile sale au fost recunoscute în cadrul partidului, de Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și de Bogdan Oancea, viceprimarul de la primăria Bughea de Jos un tânăr ambițios care vine din mediul privat având o experiență de 4 ani și în administrația locală.

Social-democrată din clasa a X-a, Simona Bucura Oprescu a intrat în PSD în anul 1996, în organizaţia de tineret, pe când era elevă la liceu. Între anii 1998 şi 2004 a fost preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Argeş, iar între 1999 şi 2004, vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret a PSD. Între 2005 şi 2014, Simona Bucura Oprescu a fost purtător de cuvânt al PSD Argeş, iar din 2013 a fost Preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş. Din 2014 a fost şi vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD. În anul 2019 a primit funcția de vicepreședinte în cadrul PSD Argeș iar implicarea alături de echipă la alegerile locale a ridicat partidul la valoarea pe care o avea pe vremea lui Constantin Nicolescu.

Cel mai tânăr vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, musceleanul Marius Nicolaescu are experiență în administrația publică județeană de mai multe mandate. Este din Stâlpeni și de la o vârstă fragedă s-a implicat în politică, mai precis în organizația de tineret a PSD Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata