30 APRILIE, ZI CU FOTBAL DE POVESTE LA PITEŞTI. Glorii reunite în numele lui Dobrin!

Nume sonore din fotbalul românesc, printre care Duckadam, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Radu II, Balaci, Cârţu, Negrilă, Speriatu, Vlădoiu sau Jean Barbu vor fi aduse în faţa publicului piteştean, într-o competiţie de gală, care va fi găzduită de stadionul ce poartă numele celui mai mare fotbalist român din toate timpurile. 30 aprilie va fi ziua cu fotbal de poveste la Piteşti, cele patru formaţii care se vor bate pentru trofeu „Nicolae Dobrin” – old-boys fiind: FC Argeş, Steaua `86, Craiova Maxima şi Juvenus Bascov 92. 
Primul meci: Steaua- Juventus, de la ora 17
Ieri la sediul AJF Argeş a avut loc tragerea la sorţi a partidelor. La eveniment au participat Adrian Bumbescu, Nae Ungureanu, Viorel Moiceanu şi Valentin Nedelea, câte un reprezentant al fiecărei echipe care a acceptat provocarea în numele lui Dobrin. Astfel, meciul care va deschide ziua cu fotbal de poveste la Piteşti va fi Steaua` 86- Juventus `92, joc care va începe la ora 17. Apoi, de la ora 18, se va juca meciul doi: FC Argeş- Craiova Maxima. Învinsele jor juca apoi finala mică, iar în ultimul act al competiţiei, la lumina refelectoarelor vor ajunge învingătoarele din primele două meciri. Toate partidele se vor juca după sistemul două reprize a câte 30 de minute, cu număr nelimitat de schimbări.

Arbitru: Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu îşi scoate de la naftalină echipamentul de cavaler al fluierului. Patronul formaţiei FC Vaslui şi-a dat acceptul pentru a oficia de la centru partidele din cadrul trofeului „Nicolae Dobrin”- old boys. Asistenţi pentru cele patru confruntări vor fi: Eduard Dumitrescu şi Adrian Ion. Altfel, Cornel Sorescu, reputatul cavaler al fluierului din Piteşti ar fi vrut să participe în calitate de „central” la trofeul „Nicolae Dobrin”, însă din cauza unor probleme de sănătate a renunţat. „ Este un eveniment unic, poate, şi mi-aş dori ca stadionul să fie plin.”, precizează Cornel Sorescu. 

Crainic: Cristian Ţopescu
Unul dintre cei mai mari comentatori sportivi români din toate timpurile revine la prima dragoste, pentru o zi. Organizatorii Trofeului „Nicolae Dobrin” old-boys, au reuşit să obţină acceptul lui Cristian Ţopescu, care va fi crainic pe durata celor patru confruntări. Reamintim că Ţopescu a renunţat la meseria de comentator sportiv după C.M. de fotbal din SUA, după ce un fotbalist columbian a fost împuşcat mortal pe stradă, de un suporter al selecţionatei sud-americane.

Adrian Bumbescu- Steaua `86: “ Este un eveniment deosebit, în amintirea celui mai mare fotbalist roman din toate timpurile. M-aş bucura ca această competiţie să se ţină în fiecare an. Noi sperăm ca la final să fim din nou campioni!”

Nae Ungureanu- Craiova Maxima: “Sunt bucuros că pot să particip la o astfel de competiţie şi sper să iasă un spectacol deosebit. Totodată, sper ca mingea să nu se supere pe noi, dacă o lovim greşit. Acum să nu vă aşteptaţi să arăm terenul că avem şi noi o vârstă. Din lotul nostrum fac parte trei jucători trecuţi de 60 de ani.”

Viorel Moiceanu- FC Argeş: „Bucuria este de partea noastră ca aceşti oameni care au făcut istorie în perioada cât au jucat fotbal să vină la Piteşti.”

Ilie Bărbulescu- Steaua `86: „ Este un spectacol fotbalistic care ne face mare plăcere. Le mulţumesc tuturor celor care au acceptat să vină la Piteşti pentru această gală şi sunt sigur că spectatorii vor pelca de la stadion mulţumiţi de ceea ce au văzut. Totodată, prin această acţiune vrem să arătăm că fotbalul n-a murit în Argeş.”

Valentin Nedelea: „ Sper să aducem o bucurie pentru iubitorii de fotbal din Argeş şi să aplaudăm aceşti monştri sacrii ai fotbalului românesc, care, iată, din păcate, se duc unul câte unul.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.