Un tânăr a reuşit performanţa să păstreze permisul de conducere aproape 3 luni

Un tânăr din comuna Hârtieşti, sat Lucieni, Andrei Nicolae T., de 20 de ani, a reuşit performanţa să păstreze permisul de conducere aproape 3 luni, asta după ce a produs un accident şi era şi băut.

Andrei Nicolae T. Era însoţit de trei prieteni, Eduard Ionuţ B., Răzvan Ionuţ S. şi Robert Ionuţ D. Cei patru tineri se aflau în maşina condusă de Andrei Nicolae T. și se întorceau de la un chef.

Pe drumul acoperit de polei, şi poate şi lipsa de experienţă a lui Andrei, la care s-a adăugat şi consumul de alcool, Andrei având 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul a pierdut controlul asupra maşinii, a ieşit în decor, s-a urcat pe un mal şi s-a izbit de un stâlp de tensiune, după care s-a oprit pe roţi.

Pavilionul maşinii a fost destul de distrus, însă cei 4 tineri aflaţi în maşină nu au fost foarte grav răniţi.

La toată aventura acestora s-au mai adăugat şi anvelopele uzate ale maşinii care nu au avut niciun efect atunci când tânărul de la volan a vrut să redreseze maşina.
După ce s-a produs accidentul, cei 4 au fugit de la locul accidentului, sperând, probabil ca nimeni să nu afle de cascadoria lor, însă, după câteva ore, durerile i-au trimis pe cei 4 la spital, la Piteşti şi Mioveni, acolo unde, medicii au realizat că au fost vitimele unui accident, şi aşa au aflat şi poliţiştii.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de la Biroul Rutier, Poliţia Câmpulung. După cercetătri, poliţiştii musceleni au descoperit ce s-a întâmplat.
Cadrele de la rutieră au stabilit şi că Andrei Nicolae T. consumase alcool, după un test cu aparatul etilotest. Mai mult, conducătorul auto părăsise locul accidentului, probabil pentru că băuse, astfel că poliţiştii au trebuit să descopere ce s-a întâmplat.

Aşa au aflat că, 4 tineri se întorceau de la o petrecere, conducătorul auto băuse, iar totul era oarecum previzibil.

Rezultatul după testarea conducătorului auto a fost de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică dublu în sânge. Tânărul conducător auto, s-a ales acum cu un dosar penal, şi cu permisul reţinut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Cercetările poliţiştilor vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.