JURNAL DE CAMPANIE! PNL Argeș a fost azi in comunele  Boțești, Dobrești, Beleti-Negresti, Priboieni și Călinești

Echipa de campanie a PNL Arges . Omul de afaceri Radu Pirva, candidat pentru Senat, a stat de vorbă cu argeșenii din aceste localități, iar doctorul Tiberiu Irimia, care candidează tot la Senat, a fost în comuna Mărăcineni.
Oameni harnici, multi dintre ei cu profesii liberale sau cu afaceri, argeșenii din comunele menționate înțeleg avantajele unei guvernări liberale. Și salariații au însă de câștigat, prin dezvoltarea economiei și susținerea marilor proiecte de investiții, care vor asigura crearea de noi locuri de munca.
Programul de guvernare al PNL, „Dezvoltam Romania”, prevede o serie de investiții care vizează și judetul Arges. Candidatii PNL Arges pentru Parlament se vor asigura că aceste proiecte vor fi implementate și finalizate. Argesenilor li s-au prezentat principalele măsuri, care sunt prevăzute în program și care vor asigura o dezvoltare sustenabila a județului și a țării.

Articol publicat de SC EURO MEDIA TREND SRL, la comanda PNL- Organizația Judeteană Argeș, Cod Unic de Identificare mandatar financiar: 11200025

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.