Mașini distruse în parcare de o șoferiță fără permis!

Mașini distruse în parcare de o șoferiță fără permis! Marţi după amiază, în Câmpulung, pe strada Emil Gârleanu, în zona Vişoi, s-a produs un eveniment rutier soldat cu avarierea gravă a trei autoturisme. Accidentul s-a produs în faţa blocului 17 din Vişoi.

Au ieşit toţi vecinii de prin zonă. Aia de le-a terminat maşinile urlau… Ce să zic, e greu să te trezeşti cu maşina praf într-o fracţiune de secundă”, spune un vecin.WhatsApp Image 2019 07 31 at 09.29.18

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu o autospecială şi echipajul SMURD. De asemenea la faţa locului au sosit poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Oamenii legii sosiţi la locul accidentului, au verificat maşina, aşa că imediat au aflat cine este proprietarul. Din bloc a ieşit o femeie, care spune ea, se afla la volanul maşinii şi mergea cam tare şi nu a putut să o redreseze.

Femeia în cauză nu are permis de conducere, acum făcea şcoala de şoferi, aşa că avea ceva cunoştinţe despre cum se conduce un vehicul, dar asta nu a ajutat-o prea tare pentru că, poliţiştii i-au întocmit Dosar Penal.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Pe asigurarea persoanei care a lovit cele două maşini parcate, proprietarii acestora vor efectua reparaţiile. Femeia s-a ales cu Dosar Penal, iar pentru a-şi outea obţine permis de conducere, va trebui să mai aştepte.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.