Adrian Sandu: „În planul de guvernare al PNL, infrastructura joacă un rol foarte important”

„În planul de guvernare al PNL, infrastructura joacă un rol foarte important” susține Adrian Sandu, candidat PNL Argeș la Camera Deputaților. Liberalul a declarat că se vor aloca sume consistente pentru reabilitarea infrastructurii, dar și construcția de noi autostrăzi sau drumuri expres.

„În planul de guvernare al PNL, infrastructura joacă un rol foarte important. Sunt trecute o mulțime de proiecte pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și feroviare. În trecut am pierdut foarte multe proiecte din cauza lipsei infrastructurii.

Există o nouă autostradă în programul de guvernare care va ajuta foarte mult industria auto: Pitești Mioveni, o prelungire a A1. Avem autostrda Pitești – Sibiu, autostrada „Ford” – drumul express Pitești – Craiova.

Avem nevoie de învățământ dual, avem nevoie de o colaborare cu mediul universitar. Cu toții ne-am confruntat cu efectele pandemiei. Acum, a apărut un val doi. În acest plan sunt prevăzuți 5 miliarde de euro în planul de reziliență pentru mediul de afaceri” a declarat Adrian Sandu.

Articol publicat de SC EURO MEDIA TREND SRL, la comanda PNL- Organizația Judeteană Argeș, Cod Unic de Identificare mandatar financiar: 11200025

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.