Ce vrea Dani Mocanu de la Moșu’! Iată cum sfidează manelistul Poliția!

Dani Mocanu, cunoscutul manelist care a făcut recent ravagii pe youtube cu ultima sa piesă, „Stop România!” a făcut o postare ironică la adresa Poliției. Acesta are un dosar penal deschis pe numele său, după ce a filmat un videoclip în care apare un leu, filmări care au stârnit oprobiul iubitorilor de animale. Cum încă se află în libertate, Dani Mocanu îi ia peste picior pe polițiști, pe ideea că nu reușesc să-l aresteze.

”Moș Nicolae, te rog frumos arestează-mă tu… că Poliția nu poate!”, asta a scris Dani Mocanu într-o postare pe o rețea de socializare, unde apare lângă o căprioară. Pe TIk Tok a postat un mesaj similar: ”Am și eu o dorință din tot sufletul meu, pentru tine, Moș Nicolae! Arestează-mă tu, fiindcă Poliția nu poate!”.

Polițiștii argeșeni anunțau, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, că au deschis un dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit. Imaginile din videoclip au stârnit un val de reacții negative și critici în mediul online.

Cu toate acestea, este foarte posibil ca dosarul penal deschis pe numele manelistului să fie clasat, însă Dani Mocanu ar putea fi trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat.

După ce i-a fost ridicat permisul, manelistul a contestat măsura, aceasta nu s-a judecat, însă Dani Mocanu a continuat să circule pe drumurile publice.

Polițiștii din Ștefănești, Argeș, localitatea de domiciliu a manelistului, au formulat pe numele manelistului o propunere de trimitere în judecată către Parchet, pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat.
Dani Mocanu este cercetat și într-un dosar DIICOT pentru trafic de persoane.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.