Află cine este controversatul medic din Argeș reținut! De 15 ani era în atenția autorităților!

Medicul ginecolog Natașa Nenițoiu a devenit deja renumită pentru agresivitatea sa. În ultimii ani, aceasta a fost reclamată de nenumărate ori la Colegiul Medicilor, a fost cercetată de procurorii argeșeni, i-a fost închis cabinetul medical din cauză că punea viața pacienților în pericol.

În schimb, după nenumărate scandaluri în care a fost personajul principal, Natașa Nenițoiu a fost reținută în cursul zilei de ieri după ce a fost acuzată că a sechestrat o pacientă și însoțitorul acesteia după ce nu s-au înțeles asupra onorariului.

„Femeia a exercitat profesia de medic, fără drept”

Medicul ginecolog Natașa Nenițoiu a ajuns în spatele gratiilor după ce o pacientă a reclamat-o că a sechestrat-o în luna iulie. Potrivit IPJ Argeș, cadrul medical nu s-ar fi înțeles cu pacienta în privința onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoțea, în sala de aşteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic.

Persoanele vătămate au reușit să părăsească cabinetul, ca urmare a intervenției unui martor, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri”.

Doctoriţa Nataşa Neniţoiu lucrează de ani de zile fără să respecte legislaţia în domeniu. Aceasta funcţiona cu un cabinet ginecologic în Piteşti, fără a avea avizul Colegiului Medicilor din România.

„Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic, fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România. După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” au mai declarat reprezentanții IPJ Argeș.

În atenția autorităților de 15 ani

De-a lungul timpului, în presa locală s-a tot scris despre diverse incidente în cadrul cărora doctorița a fost subiect principal. Despre comportamentul ei impulsiv a început să se afle în urmă cu aproximativ 15 ani când, la Colegiul Medicilor din Argeș s-a înregistrat o reclamație venită din partea unei paciente care sesiza faptul că doctorița Nenițoiu i-ar fi cerut suma de 700 lei pentru a-i face un avort.

Ulterior, reclamațiile împotriva medicului ginecolog au început să curgă, majoritatea referindu-se la comportamentul agresiv al acesteia. Nici în momentul de faţă lururile nu s-au schimbat cu absolut nimic, motiv pentru care oamenii legii au reținut-o pentru 24 de ore.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.