Medicul Adina Alberts, dezvăluiri șocante. Motivul pentru care nu se mai raportează un număr mare de testări

Medicul Adina Alberts, cel care de fiecare data s-a remarcat prin sfaturile utile oferite populației face dezvăluiri, spunând care este motivul pentru care nu se mai raportează oficial un număr important de testări pentru detecția infecției cu COVID.

”Știți de ce nu se mai raportează oficial un număr important de testări pentru detecția Sars-Cov2?

Pentru că au apărut TESTELE RAPIDE ANTIGEN, care sunt ieftine și la îndemână. Sunt ușor de folosit, sunt exacte, rezultatele apar în 10 minute. Cei care sunt pozitivi se  autoizolează și se tratează acasă la indicația medicilor de familie!

Și pentru că rezultatele testelor rapide Antigen nu se raportează nicăieri, (așa a decis Ministerul Sănătății) apare această nepotrivire flagrantă dintre numărul mare al infectărilor din jurul nostru, și numărul infim de cazuri raportate oficial. Azi s-au raportat doar 3252 de cazuri noi, la puțin peste 8000 de teste! În toată România!

Deși autoritățile au scos din farmacii testele rapide sub pretextul că nu pot fi folosite de persoane neinstruite medical, totuși cetățenii au acces la ele prin intermediul medicilor de familie! Lucru benefic pentru toată lumea și pe care îl salut cu bucurie!

Totuși, insist, aceste teste sunt foarte ușor de folosit! Testele rapide antigen și anticorp TREBUIE SĂ EXISTE ȘI ÎN FARMACII!”, a precizat recent medicul pe o rețea de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.