Declarații incendiare! Cu ce bărbat se va consola Oana Roman după divorț

Împart același prenume și ai putea spune că au un trecut similar, cel puțin în ceea ce privește familiile din care provin. Cu toate acestea, Oana Zăvoranu și Oana Roman nu pot ajunge la un numitor comun, dar nici nu se pot abține din a nu comenta una despre cealaltă, mai mult Zăvoranu, ce e drept, fiind călcată pe nervi de faptul că ”rivala” sa a pomenit-o recent, deși își promisese că nu îi va pronunța numele sau că va aminti de ea, lucru cu care actrița era de acord. Rumoarea s-a întețit când ”Querida” a aflat că fiica lui Petre Roman s-a despărțit din nou de soțul ei, Marius Elisei.

Reacția Oanei Zăvoranu după ce a aflat că Oana Roman divorțează

Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Oana Roman după ce a aflat că s-a despărțit de soțul său. Diva și-a spus părerea despre întâmplare prin intermediul unor imagini salvate din video-ul prin care Oana Roman a anunțat separarea de partener. ”Querida” este de părere că cel care o va consola este Pepe, cel de care fiica fostului premier a avut grijă, din punct de vedere emoțional, de când divorțul artistului de partenera sa, Raluca Pastramă, s-a transformat în scandal.

„Lasă că te consolează fratele tău. Parcă erai pe la TV să comentezi divorțu’ lui… Marș la coteț, obraznico! Cauți 24/24 atenție”, a scris Oana Zăvoranu.

„Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță».

Gata, ai renunțat la «minunățiile» din Dragon? Ce, chinezii n-au mai rezistat la «influencereala» ta?”, a completat aceasta.

Comentariile divei la adresa Oanei Roman

„ Eu nu aș fi avut nimic cu femeia asta dacă nu ar fi mâncat-o în c*r la o emisiune, ațâțată fiind. Ea trebuia să o țină pe a ei să spună: nu vreau să-i pronunț numele. Mamă, știi cât îmi place că nu îmi pronunți tu numele, că nu vreau să vină din **** numele meu. E ca și când mi l-ai viola. Ea, în timp ce spunea că Oana Zăvoranu este brânză bună în cel mai prost burduf de câine, el (n.r. soțul ei, Marius Elisei), victima colaterală, mânca picant. (…)Onuca, de când o știm noi, ea slăbește. Ea, dacă are 40 de ani, de la 6 ani face criolipoliză, când pe stânga, când pe dreapta. Când o cauți, ea slăbește; are cure de slăbire și toată viața ei este într-o slăbire”, a spus Oana Zăvoranu în primul episod al emisiunii sale online.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.