Viral! ÎPS Teodosie a căzut pe scări înainte să țină slujba de Bobotează

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a oficiat marţi, 5 ianuarie, slujba de Sfinţire Mare a apei de Bobotează, la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Potrivit observatornews.ro, înaltul prelat s-a împiedicat şi a căzut pe scările bisericii.

Arhiepiscopul Tomisului nu a fost rănit, el fiind sprijinit de persoanele din jur și ajutat să se ridice. Apoi, el a oficiat slujba fără probleme, înconjurat de sute de credincioși. ÎPS Teodosie a sfinţit apa, care va fi îmbuteliată în 120.000 de peturi. Acestea vor fi oferite credincioșilor constănțeni de Bobotează.


Cunoscut a fi unul dintre cei mai sceptici în privința epidemiei de Covid-19, ÎPS Teodosie le-a transmis, totuși, enoriașilor să păstreze distanța în timpul slujbei și să nu mai stea înghesuiți. Însă, prelatul nu a purtat mască în timpul slujbei.

Într-o conferință de presă ținută luni, 4 ianuarie, arhiepiscopul Tomisului a spus că așteaptă 10.000 de credincioși la slujba de Bobotează. Citeşte întreaga ştire: Incident la slujba de sfințire a apei de Bobotează din Constanța. ÎPS Teodosie s-a împiedicat și a căzut

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.