Complici la tentativă de omor duși în arest!

Doi bărbați din Argeș au fost reținuți în cursul zilei de ieri după ce au intrat în casa unui unui localnic din comuna argeșeană Bălilești și l-au snopit în bătaie. Potrivit IPJ Argeș, unul dintre bărbați s-a dus peste victimă cu alți trei prieteni, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat acesta a lovit-o cu un obiect contondent în cap.

„Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan petrecut în seara zilei de 5 decembrie 2020, un tânăr de 31 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat din Bălilești, unde l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului, la agresarea persoanei vătămate participând și alti trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani.

În ziua de 12 ianuarie a.c., au fost extinse cercetările și a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de ceilalți doi, respectiv bărbat de 37 de ani, din Țițești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la tentativă de omor și violare de dimiciliu, și respectiv tânăr de 24 de ani, din Bălilești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 37 de ani, din Țițești, a fost prezentat în faţa Tribunalului Argeş, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de tânărul de 24 de ani, din Bălileşti, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile” anunță IPJ Argeș.

Alți doi bărbați – arestați înainte de Crăciun

Alți doi bărbați care au luat parte la conflict au fost reținuți pentru 30 de zile înainte de Crăciun.

„Reamintim că în aceeași cauză, la data de 22 decembrie 2020, un bărbat de 31 de ani, din Ţiţeşti, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și violare de domiciliu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în ziua următoare a fost prezentat în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Tot în ziua de 23 decembrie 2020, în continuarea cercetărilor, un alt bărbat, de 42 de ani, din Ţiţesti, cercetat sub aspectul complicității la tentativă de omor și al infracțiunii de violare de domiciliu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă” mai anunță IPJ Argeș.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.