A rămas fără țigări și le-a furat din magazin

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna argeșeană Oarja a ajuns în cursul zilei de ieri după gratii după ce a furat dintr-un magazin din Centrul Piteștiului. Se pare că argeșeanul a rămas  fără țigări și s-a gândit să se ducă la un magazin în drumul său spre casă, dar cum era închis, a intrat și s-a servit.

După ce și-a luat țigările, s-a gândit că are nevoie și de câteva brichete, a pus mâna și le-a luat și pe acestea. Spre ieșirea din magazin, s-a „împiedicat” și de casa de marcat și a luat niște mărunțiș pentru a-și putea cumpăra țigări și a doua zi.

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale, de unde ar fi sustras ţigări, bani şi brichete, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 800 de lei.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”  au declarat reprezentanții IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.