Anunț de ultimă oră! Când se vor finaliza lucrările la Piața Primăriei – GALERIE FOTO – VIDEO

Lucrările la Piața Primăriei sunt în plină desfășurare urmând ca în aproximativ o lună să fie finalizate. Edilul Cristian Gentea a anunțat că reabilitarea obiectivului va mai dura până în data de 20 februarie.

„Cele două corturi sunt puse pentru a se putea lucra dacă sunt condiții meteorologice nefavorbaile. Este pus granitul, numai că au pus nisip peste care se tasează pentru a nu mai fi infiltrații. Toaleta este aproape gata, inclusiv liftul pentru persoanele cu dizabilități. Termenul este 20 februarie. La toate discuțiile pe care le-am avut constructorul mi-a spus că se încadrează în acest termen” a declarat edilul Cristian Gentea.

Statuia lui Mircea cel Bătrân va fi relocată

Față de proiectul inițial, edilul împreună cu constructorul au decis ca ecranul care ar fi trebuit să fie pus în fața Primăriei să fie relocat în locul statuii lui Mircea cel Bătrân, din parcul dintre Teatrul Al. Davila și Muzeul de Artă.

„În fața Primăriei, trebuia să fie un ecran foarte mare, de 24 mp, dar asta ar însemna să acopere jumătate de Primărie. Atunci, am hotărât că îl vom monta, în stânga, în locul statuii pe care o vom reloca în Expo Parc sau Ștrand. Acesta va veni oblic ca să fie văzut de toată lumea” a spus Gentea.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.