Se schiază pe pârtia Chilii de pe dealul Mățăului

0

Așadar toți cei care vor să își petreacă weekend-ul mai aproape de casă, cu multă zăpadă, pot opta pentru pârtia de la Chilii, situată pe dealul Mățăului, în județul Argeș. Pârtia, cu lungimea de aproximativ un kilometru, este destinată începătorilor, dar și entuziaștilor schiului.

Pasionații de sporturi de iarnă sunt bucuroși că nu mai trebuie să meargă până în Poiana Brașov sau alte stațiuni cunoscute pentru a se bucura de zăpadă. Situată pe dealul Mățău la o altitudine de 1.017 metri, pârtia oferă o frumoasă panoramă asupra orașului Câmpulung și a Munților Iezer-Păpușa.

Pârtia “Chilii” beneficiază de teleschi și de un centru de închiriere a echipamentului destinat schiului. Tarifele sunt modeste în comparație cu stațiunile consacrate. De asemenea cei interesați vor putea închiria schiuri și clăpari, iar barul din incinta cabanei va fi deschis.

Pârtia Chilii are și zone pentru săniuș, astfel că pe laterale, poate fi folosită în acest scop cât și de cei care folosesc folii sau alte obiecte pentru a aluneca pe zăpadă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata