5 trucuri de înfrumuseţare cu gheaţă. Încearcă-le şi tu!

Ştiai că un simplu cub de gheaţă te poate scăpa de numeroase probleme de frumuseţe? Poţi estompa coşurile, poţi reduce cearcănele şi pungile de sub ochi sau micşora poriiIată cum să procedezi:

Scapă de coşuri
Un coş roşu, umflat şi dureros te stresează foarte tare? Gheaţa reduce inflamaţia, te scapă de durere şi grăbeşte vindecarea. Înfăşoară un cub de gheaţă într-o pungă curată şi masează fără să apeşi zona coşului.

Şterge cearcănele

După o noapte mai agitată, cearcănele sunt cele care ne dau de gol că suntem obosite. Tot un simplu cub de gheaţă te poate ajuta să scapi instant de cearcăne. Pune un cub de gheaţă în pungă şi masează-ţi ochii, insistând asupra zonei cearcănelor. O variantă şi mai eficientă este să pui în formele pentru gheaţă un ceai negru foarte concentrat. Cafeina conţinută stimulează circulaţia, îndepărtând rapid cearcănele şi pungile de sub ochi.

Micşorează porii
Înainte de a aplica fondul de ten, masează-ţi faţa cu un cub de gheaţă. Temperatura scăzută închide porii lărgiţi care dau un aspect neplăcut tenului. De asemenea, previne pătrunderea substanţelor din fondul de ten în pori, care ar putea cauza apariţia comedoanelor sau a coşurilor.

Exfoliază
Un tratament exfoliant simplu poate fi realizat din piure de fructe congelat. Pune în blender o jumătate de măr, portocală sau lămâie. Amestecă piureul format cu puţină apă şi toarnă în formele pentru gheaţă. După ce au îngheţat, masează tenul cu un cub de fructe. Acidul citric din fructe îndepărtează celulele moarte, realizând un peeling chimic cât se poate de natural şi ieftin, iar temperatura scăzută stimulează circulaţia şi îţi oferă prospeţime instant!

Întăreşte rapid oja
Ţi se întâmplă des să realizezi o manichiură impecabilă, pentru ca înainte să se usuce complet oja să strici cel puţin o unghie? Un truc simplu cu apă rece ca gheaţa îţi permite să-ţi usuci unghiile rapid. Umple un bol pe jumătate cu apă şi adaugă suficiente cuburi de gheaţă încât apa să fie foarte rece. După aplicarea ojei, introdu unghiile în apă pentru câteva secunde, iar lacul de unghii se va întări rapid, şi eviţi astfel riscul să-ţi strici manichiura.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.