Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia au fost închise

Pentru prevenția și protejarea împotriva infecției cu COVID 19 a angajaților din Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia și a consumatorilor de energie din aria operațională DEO, operatorul de distribuție a dispus suspendarea activității din centre începând de azi, 12 martie, ora 14:00 până la 31 martie 2020. Consumatorii de energie din zona Olteniei, inclusiv județele Argeș și Teleorman, au la dispoziție canalele de comunicare alternative în dialogul cu operatorul.

Consumatorii de energie pot primi toate informațiile necesare prin intermediul următoarelor canale:

  • apelând Info Tel, la numărul unic 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea pentru semnalarea oricărui tip de întrerupere în alimentarea cu energie electrică, disponibil non-stop și numerele de telefon 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – cu tarif normal în rețeaua națională, la care, în afara de semnalarea eventualelor deficiențe, se pot obține informații comerciale de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00);
  • prin email, la adresele: distributie@distributieoltenia.ro, relatiiclienti@distributieoltenia.ro;
  • prin completarea formularului de înregistrare a sesizărilor https://www.distributieoltenia.ro/ro/sesizari-form. Detalii despre zonele în care întreruperea alimentării cu energie electrică este necesară în vederea executării lucrărilor de mentenanță și investiții în rețea de către operatorul de distribuție, pot fi obținute prin accesarea website-ului oficial, www.distributieoltenia.ro, în secțiunea dedicată (https://www.distributieoltenia.ro/ro/suport/intreruperi-anuntate.html).

Menționăm că toată activitatea tehnică se va derula în continuare în aceleași condiții, echipele operative fiind pregătite să intervină prompt pentru remedierea oricăror deficiențe în alimentarea cu energie electrică în această perioadă. Mai mult, au fost dispuse măsuri suplimentare astfel încât, toate locurile de consum ale instituțiilor spitalicești, precum și cele unde au fost declarate persoane în carantină sunt monitorizate pentru asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.