Noi dezvăluiri șocante despre ”crimele” din Spitalul Județean Sibiu! ”Am văzut cum se omoară oameni prin…”

0

Cadrul medical care a mărturisit recent că nu există niciun bolnav care a fost intubat și a plecat în viață de pe secția ATI și că oamenii mor, pur și simplu, asfixiați, legați de mâini și de picioare, face noi mărturisiri. Ea a povestit recent, la un post de televiziune, cum toți pacienții care ajung la Terapie Intensivă, sunt sedați încă din primele ore, chiar și atunci când nu este necesar. Poliția a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și face cercetări.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Aceasta este mărturia halucinantă făcută public de un  medic ATI care a lucrat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu.

„Am văzut cum se omoară oameni prin sedare. Mergeau seringile automate. N-am văzut să-și revină nimeni. Lăsam pacientul bine și a doua zi nu-l mai găseam.

Mi se spunea că a fost agitat, l-au sedat și a făcut stop, l-au resuscitat, dar, din păcate … La toți pacienții care au fost legați și strânși n-am văzut decât mâini umflate, edeme la picioare. Se miza mai mult pe oamenii care n-aveau aparținători, fie erau plecați sau ai căror aparținători nu veneau la ușa mortuară. Aia însemna că oamenii aceia nu aveau pe nimeni, puteau să le facă orice”, spune medicul, conform Digi 24.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata