Cum se folosește Culiță pe Jador la Survivor? Ce spune fosta concurentă, Simona Hapciuc!

0

Simona Hapciuc, fostă concurentă a show-lui Survivor, este de părere ca Jador este dependent de Culiță, acesta din urmă influențându-i comportamentul și transformându-l dintr-un băiat bun, educat, într-unul răutăcios. Simona a dezvăluit că cei doi sunt firi extrem de diferite, dar spune despre Culiță că este misogin.

Dezamagită de comportamentul lui Culiță Sterp la Survivor, Simona Hapciuc spune despre acesta că l-ar duce de nas pe Jador care, în prezența lui se schimbă. Cât despre Culiță, Simona îl descrie ca misogin și spune că a jignit-o de mai multe ori legându-se de viața sa personală.

„Culiță e singurul om pe care l-am cunoscut și l-am văzut foarte rău”

Daca despre Culiță Simona și-a format această părere, despre Jador are numai cuvinte de laudă, deși in asociere cu bunul sau prieten, Culiță, lucrurile se schimba puțin:” Jador nu va face niciodată nimic ca să îl supere pe Culiță. Jador are o dependență de Culiță incredibilă. Orice i-ar zice, orice i-ar face Culiță, oricât l-ar jigni sau l-ar da deoparte, Jador se întoarce la el ca un cățeluș dând din coadă. Îmi pare rău pentru mama lui și pentru familia lui, dar Culiță e singurul om pe care l-am cunoscut și l-am văzut foarte rău. Opt săptămâni eu nu am vazut nimic bun în el.”

„Jador e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut”

„Jador, orice ar face și orice ar spune, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut. Și îmi pare rău de el, pentru că este folosit de Culiță. Culiță nu face altceva decât să se folosească de el și cu prima ocazie îi va da cu șutul. Jador simte nevoia să facă orice să îl placă Culiță, să fie acceptat”, a spus Simona Hapciuc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata