Au apărut noi FOTOGRAFII-SPION cu viitorul crossover Dacia! GALERIE FOTO

0

Dacia se pregătește intens să lanseze un nou model în gamă, singura soluție care îi va permite să accelereze vânzările la niveluri comparabile cu cele dinainte de pandemie. Mediatizatul SUV/crossover, care ar trebui să înlocuiască două modele, Lodgy și Logan MCV, este în plin proces de dezvoltare, având țintă de lansare pe piață 2022, cu o posibilă premieră la finalul acestui an. Până atunci, testele pe care producătorul român le face scot la iveală noi fotografii-spion.
Viitorul crossover Dacia, care ar putea fi numit Logan MCV dar la fel de bine ar putea purta un nume nou (s-a vehiculat Grand Duster), este testat în această perioadă intens. Noi imagini cu caroseria pe care Dacia o va introduce în portofoliul său au fost publicate de jurnaliștii francezi de la AutoExpress, fiind preluate de paparazzi auto în Suedia, teritoriu preferat de constructori pentru condițiile de iarnă dure, în care pot fi  testate funcțiile mașinii. Este al doilea pachet de imagini cu acest model, însă informațiile care însoțesc fotografiile sunt acum contradictorii.


S-a vorbit despre o caroserie care va semăna cu un MCV Stepway, dar se discută și despre posibilitatea ca mașina fotografiată să fie un „mule”, adică o caroserie falsă Chiar dacă astfel de caroserii false nu sunt camuflate, de obicei, nu este exclus să asistăm și la o astfel de variantă.

Ce putem însă observa din imagini este faptul că dimensiunile mașinii sunt generoase, peste 4,50 metri, cu un ampatament mai lung decât cel al lui Sandero sau Logan, dar și o gardă la sol mai mare. În același timp, înălțimea caroseriei nu este la fel de mare cum era în cazul Lodgy, ci este amplificată mai mult vizual, cu ajutorul barelor de plafon. Grila Dacia este ușor de remarcat, datorită detaliilor specifice, în timp ce farurile sunt suficient de bine mascate, chiar dacă știm sigur că vor fi similare cu cele de pe Sandero.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata