Ion Buță de la Inspectoratul de Stat în Construcții – haștagrezist!

0

Nu, să nu vă imaginați că Ion Buță, omul PD-ului, luat în brațe de PSD și acum „uitat” în scaun de PNL a trecut în tabăra lui Barna și Cioloș, nici pe departe! Numai că, în condițiile în care a rezistat atât de mult timp pe funcție, este normal să credem că, Buță, acest necunoscut care conduce din 2014 Inspectoratul de Stat în Construcții Argeș, este un adevărat supraviețuitor al mai multor regimuri, guverne, conduceri, în termeni moderni, un „haștagrezist!”

Buță – „nu se poate” și „nu e competența mea”

Este drept că nu este cunoscut cu vreo faptă de vitejie în câmpul muncii al nostru inspector Buță, dar, și cei care-l cunosc, îl știu drept inspectorul: „nu se poate” sau „nu e de competența mea”. La câte lucruri nu sunt de competența sa, până și portarul instituției i-ar putea lua locul. Însă, nu i-ar putea lua salariul baban, singurul care-l face activ pe domnul Buță. După care revine la aceeași stare, „nu se poate” sau ”nu e competența mea”.

Că PNL nu vrea să-l schimbe, e greu de înțeles dar, și mai greu de înțeles de ce nu-i cere fotoliul USR Plus Argeș, cei care ar fi negociat acest post. Poate pentru că șeful de facto al USR Argeș, deputatul Ionuț Moșteanu s-a mutat iar la București? O avem pe Emilia Mateescu, prefecta de Argeș. Să-i mai lăsăm puțin timp la dispoziție, n-o fi găsit un om potrivit și competent.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata