A fost condus pe ultimul drum de prietenii lui, motocicliști!

A fost condus pe ultimul drum de prietenii lui, motocicliști! La finele săptămânii trecute, un bărbat de 46 de ani, singurul întreţinător al familiei, Marian Contor, a încetat din viaţă, în urmă unui grav accident rutier.

Marian Contor de 46 de ani era din comuna Poienarii de Muscel, sat Valea Îndărăt. Acesta a avut ghinionul să se afle la momentul nepotrivit, în locul nepotrivit, iar viaţa lui a fost curmată de un conducător auto care, probabil nu s-a asigurat atunci când a ieşit din curtea unei societăţi aflate pe şoseaua de centură a Câmpulungului.

Marian era pe motor, a văzut în scurt că i-a apărut o maşina în faţă, a încercat să evite, însă nu a mai putut, s-a izbit de maşină, cu capul, spun martorii, iar Marian a pica fără viaţă, a murit pe loc…

„Marian nu era un începător, nu era un copil, era un profesionist, el mergea pe motor aşa cum zboara păsările, se simţea pe motor ca peşrtele în apă, asta era motorul pentru el. Marian nu făcea greşeli, ştia ca o greşeala este fatală. Numai că, el nu le-a făcut, alţii da… Ne-am adunat să ne ducem cu motoarele turate la Poienari, vrem să îl conducem pe ultimul drum, să ajutăm familia, să fim noi acolo, aşa cum şi-ar fi dorit şi el”, spune un prieten al lui Marian.
Gaşca de motociclisti strânsa în faţa primărieie Câmpulung avea şi bucureşteni şi oameni din comunele din jurul Câmpulungului, care l-au cunoscut şi apreciat pe Marian.

„Nu am venit decât ca să în aducem un ultim omagiu prietenului nostru. El merită asta, era un om deosebit. Este o datorie, este ceva nescris, dar aşa facem noi, aşa ne arătăm respectul faţă de colegii noştri care pleacă la Cer să întregească gaşca noastră de motociclişti! Marian a plecat, putea fi oricine în locul lui, oricare poate să pună punct vieţii, doar pentru că, un şofer nu se asigură, nu se uită în retrovizoare, nu ne respectă în trafic!”, spune un alt prieten al lui Marian.

Marian Contor a fost condus de familie şi prieteni pe ultimul drum, marţi la ora 13.00. Acesta îşi va dormi somnul de veci în cimitirul bisericii din satul Valea Îndărăt din Poienarii de Muscel.
Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.