„Care ai cumpărat mă, flori galbene că era să facă apoplexie edilul Bascovului!?”

0

Gheorghe Stancu a văzut galben în fața ochilor și după care s-a făcut roșu de furie când a văzut că din banii săi (ai primăriei) angajații ai serviciului de întreținere spații verzi au cumpărat și plantat zeci de flori galbene. Nu știm dacă cineva l-a sabotat pe eternul edil bascovian sau a fost întâmplare, cert este că lui Stancu i s-a urcat sângele la cap și a dat de pământ cu angajații.

Întâmplarea comică a făcut obiectul unei postări a consilierului local Cătălin Andrei, fost jurnalist, care considerăm că este relevantă și nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Iată postarea făcută de Cătălin Andrei:

„Care ai cumpărat mă, flori galbene că era să facă apoplexie edilul Bascovului!?

Mare zarvă în primăria Bascov, după ce edilul comunei a vrut “să facă o gândire ca să fie bine” (așa cum spunea Constantin Nicolescu pe vremuri). Numai că aparatul din subordine a dat cu garoafa galbenă fix în fasolea primarului. 

Care va să zică, după ce viceprimarul nostru liberal s-a ocupat și a scos la lumină clădirea primăriei Bascov din hățișul de buruieni și plante agățătoare, primarul pesedist a vrut să dea o tușă personală proiectului de igienizare și a ordonat să fie plantate flori de aproape 7.000 de lei

Probabil, influențați la nivel subliminal de faptul că Consiliul Local este de dreapta, angajații primăriei au comandat și au plantat rânduri-rânduri de garoafe🌼 galbene, nuanța PNL. Când a văzut primarul numai galben în fața ochilor și niciun pic de roșu i s-au ofilit pe loc cei trei trandafiri pe care îi poartă în suflet. Apoi a început să trântească, să bufnească și să strige “trădare”, cerând pe loc să fie scoase garoafele galbene și înlocuite cu flori corespunzătoare roșu-pesede. Niciun angajat nu l-a ascultat și sper ca florile să rămână la locul lor, că e păcat de banii cheltuiți. Domn’ primar, mulțumim pentru florile galbene, dar o rugăminte tot avem, dacă se poate: plantați și câteva panseluțe albastre, să ne bucurăm și noi liberalii când trecem pragul primăriei. Vorba aia, să se obișnuiască cetățenii din Bascov și cu alte culori”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata