Pesedistul Chiriloiu – la vânătoare de lux în Kenia cu susținătorul lui Cîțu, Iani Popa

0

Obrazul subțire cu cheltuială se ține iar mofturile au și ele rostul lor pe pământ. Așa gândește și Armand Chiriloiu, director al Direcției Silvice Argeș de…mai multe guverne și ani fără număr care, a concluzionat, probabil, că este mult prea plictisitor să vânezi cerbi, mistreți, fazani prin pădurile argeșene unde este mare jupân. Astfel, și-a luat bilet de avion, pușca-n spate, cartușe echipamente și a plecat în Kenia.

Chiriloiu și-a luat în vacanță propteaua liberală??

Chiriloiu e om de lume, așa că nu a plecat singur. Spun apropiații că este însoțit de doi buni prieteni: Dan Lazăr, omul de afaceri, și fostul senator și președinte al PNL Argeș, Ion Popa. Dacă Lazăr, ca om de afaceri nu trebuie să dea socoteală nimănui, ceilalți doi sunt plătiți din bani publici și, din câte știm, nu-i de ici de colo să-ți iei și familia și să te duci la exclusivisme în Africa.

Ar mai fi de adăugat că Armand Chiriloiu nu a putut fi schimbat de liberali din funcție, deși au curs râuri de reclamații pe numele lui, iar vacanța sa exotică alături de Iani, e cel puțin curioasă. Ar fi o explicație, însă, la întrebarea: cum de este ținut la Direcție pe poziție de mare șef care taie și spânzură în județ omul pus de PSD? Așa, cu o vânătoare, cu o ieșire la un grătar de antilopă, cu o vacanță exotică alături de amici în Kenia… iată că înțelegem și interesele ale cui interese reprezintă.

Tot mai mulți pesediști se înghesuie lângă Cîțu

Lucrurile se leagă, aparent, de Iani. Cine e Iani Popa? Un liberal, ne-liberal care și-a activat toate cunoștințele din lumea asta bună (a se citi tagma cu mulți bani) ca să susțină echipa Cîțu – Perianu la Argeș, împotriva lui Orban și Miuțescu. Asta după ce a mărșăluit mândru la braț prin USL cu Constantin Nicolescu, apoi a tulit-o la ALDE, la Tăriceanu, ca să slujească tot PSD.

Cîțule, ești mare, tată! Numai curați și nepesediști te susțin! Cu Iani și Perianu în frunte!

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata