Tragedie pentru un primar argeșean! Sora sa a murit într-un accident cumplit!

0

Primarul comueni Țițești, Gheorge Savu trece prin momente cumplite după ce sora sa s-a stins din viață ieri în urma unui accident rutier petrecut la ieșirea de pe autostrada Pitești – București. Din primele date, sora edilului împreună cu soțul ei se întorceau din Capitală, iar în apropiere de ieșirea de pe A1, bărbatul aflat la volanul unui Mercedes a intrat direct sub roțile unui TIR care mergea regulamentar în fața sa. În urma impactului, femeia, care era pasager dreapta a murit pe loc, în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale care au intervenit la fața locului.

„Este cumplit prin ce trecem eu și familia mea!”

Gheorghe Savu, edilul comunei Țițești, a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care își exprimă durerea: „Sora mea și-a pierdut viața, ieri, într-un groaznic accident de circulație produs pe A1. Suntem îndurerați! Este cumplit prin ce trecem eu și familia mea! Drum lin către cer, scumpa mea soră! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Nu a avut nicio șansă

Cauzele exacte ale accidentului nu se cunosc, însă oamenii legi iîși pun mai multe întrebări despre modul în care s-a petrecut tragedia. Potrivit unor surse judiciare, se pare că mașina fiind un model nou ar fi trebuit să frâneze automat pentru a evita accidental, dar acest lucru nu s-a întâmplat. După producerea accidentului, soțul sorei edilului de la Țițești ar fi declarat polițiștilor că nu ar fi avut mai mult de 60 km/h, dar din cauza șocului nu a putut detalia ce s-a întâmplat cu exactitate.

Între timp, pompierii au scos trupul neînsuflețit al femeii dintre fiarele contorsionate ale mașii și a fost predat unui echipaj SAJ care l-a transportat la morgă pentru necropsie. De asemenea, oamenii continuă în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale accidentului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata