Cel mai modern magazin de corpuri de iluminat se deschide astăzi la Ștefănești!

0

Star Light este cel mai nou, modern și ofertant magazin specializat nu numai pe vânzarea de corpuri de iluminat, mobilier și decorațiuni pentru casă, ci și pe consultanță în amenajare și design interior.

Situat în Ștefănești, pe strada Calea București, Nr. 90, magazinul care are astăzi inaugurarea, va comercializa cele mai diverse modele de: candelabre, lampadare, lustre, veioze, corpuri de iluminat pentru toate gusturile și foarte important, pentru toate buzunarele.

Nu va fi greu să vă decideți ce anume vă place cel mai mult: amenajarea interioară a magazinului este una de excepție și pune în valoare produsele expuse. Gama variată de produse este de asemenea, menită să satisfacă cele mai diverse gusturi.

Iar dacă alegerea unor produse precum corpurile de iluminat sau decorațiunile de interior se dovedește greoaie, Star Light vine în întâmpinarea clienților cu o echipă de consultanți specializată pentru a oferi soluții personalizate.

Star Light este partener EGLO România, unul dintre cei mai mari producători din domeniul corpurilor de iluminat. Dacă v-am stârnit curiozitatea și vreți mai multe detalii și informații, vizitați magazinul de pe DN7, oraș Ștefănești, strada Calea București, Nr. 90 sau sunați la 0732816202. Este disponibilă de asemenea și pagina oficială de facebook Star Light. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata