7 semne care iti indica daca ii place sa faca sex cu tine

Nu te multe ori te intrebi daca partenerului de sex ii place sa faca sex cu tine. Cum intrebarea “Iti place?” n-are sens sa o pui din 5 in 5 secunde, este indicat sa urmareste gesturile pe care le face, zgomotele pe care le scoate, astfel incat sa stii cat de cat pe unde te afli in ceea ce priveste nivelul de placere pe care il oferi.
Iata 7 semne care iti indica daca ii place sa faca sex cu tine.

1. Strange pumnii

Ai observat ca atunci cand il/o saruti intr-un anume loc strange pumnii sau isi incordeaza picioarele? Continua! Este un semn clar de placere.

2. Cum se comporta la final

Daca imediat ce ati terminat o partida mai vrea alta, e clar. Nu-ti poate rezista. Iar daca asta se repeta din nou si din nou, inseamna ca esti foarte priceput(a)!

Daca este distant(a) sau se intoarce pe partea cealalta fara un sarut sau o imbratisare, e clar ca ceva nu a fost in ordine. Daca este dragastos(oasa), te saruta, te imbratiseaza, atunci ai facut tot ceea ce a trebuit.

3. Vorbeste despre sex

Daca partenerul tau vorbeste tot timpul despre ce i-a placut si ce ar mai vrea in cele mai mici detalii, fii sigur(a) ca ii place sa faca sex cu tine si vrea sa va cunoasteti din ce in ce mai bine pentru a repeta “performantele”.

Daca iti trimite mesaje sexy sau iti sopteste lucruri “obraznice” iti transmite ca vrea din nou.

4. Te atinge mereu

Un om caruia ii place sa faca sex cu tine va fi tot timpul in preajma ta si va cauta sa te atinga, in fel si chip. O mangaiere, o strangere de mana, un sarut, o imbratisare, orice atingere poate fi un semn ca mai vrea.

5. Instinct animalic

Daca in timp ce faceti sex ai reusit sa trezesti “animalul” din el(ea), e clar ca faci ceea ce trebuie.

6. Iti spune adevarul

In momentul in care partenerul de sex isi face curaj si iti spune de-a dreptul ca esti tare in pat, n-ai decat sa zambesti si sa fii mandru(a) de asta.

7. Isi da toata silinta

Satisfactia presupune reciprocitate. Iar daca partenerul de sex isi da toata silinta ca si tu sa te simti bine, incearca lucruri noi, propune lucruri noi, inseamna ca si el (ea) vrea sa fie la fel de bun in pat si sa-ti ofere placere la acelasi nivel.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.