ziarobiectiv.ro

Administrația Națională de Meteorologie a emis recent prognoza meteo pentru următoarea perioadă. În următoarele săptămâni, temperaturile vor trece peste valorile normale ale perioadei în mai multe zone ale României. Cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, mai spun specialiștii, însă vor apărea și ninsorile, în special în zonele de munte.

Săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în zonele montane.

Săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

În Pitești, marți, temperatura maximă se va situa în jurul a 7 grade Celsius iar cea minima în jurul de 4 grade Celsius. Mâine, pe tot parcursul zilei va ploua.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.