POLIȚIȘTII ARGEȘENI, ACȚIUNI DE AMPLOARE! SUTE DE AMENZI ȘI FIRME CONTROLATE!

Activitățile de verificare continuă în ritm susținut, peste 360 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri, acţionând în ultimele 24 de ore pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În ultimele 24 de ore, au fost organizate 29 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 3 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții). Au fost verificate, în total, 1.341 de persoane. Totodată, 118 autovehicule au fost controlate, iar 124 societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 79 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, ca urmare a purtării necorespunzătoare sau nepurtării măștii de protecție.

  • În ziua de 13 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești și ai Biroului Rutier Pitești, care au acționat în sistem integrat împreună cu jandarmi argeșeni și polițiști locali, au verificat, doar în cadrul acțiunilor punctuale, peste 200 de persoane, 43 de societăți comerciale, precum și 15 mijloace de transport persoane.

Cu ocazia acțiunilor, au fost realizate instruiri cu operatorii economici, de pe raza municipiului Pitești, unde echipele au efectuat verificări.
În urma abaterilor constatate, polițiștii piteșteni au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.500 de lei, conform Legii 55/2020.

  • În ziua de 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au controlat 83 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de carantinare/izolare, au legitimat 83 de persoane, au verificat 8 societăți comerciale, precum și 74 de autovehicule, dintre care 11 mijloace de transport public în comun.

De asemenea, au fost efectuate instruiri cu reprezentanții operatorilor economici, dar au fost efectuate și verificări în ceea ce privește respectarea legislației în vigoare, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov-2.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 500 de lei, conform Legii 55/2020.

În contextul creșterii numărului de infectări, este important ca cetățenii să conștientizeze importanța, pentru noi toți, a respectării recomandărilor cu caracter medical și legislației în vigoare, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.