Mirosurile urâte au revenit în Pitești! De câteva zile pute în cartiere întregi!

În Pitești pute. Din nou. Sau în continuare. Pute în Geamăna, Prundu, Tudor Vladimirescu, Frații Golești, Războieni, Craiovei, Exercițiu. Nu pute la Bradu și nici spre Arpechim, oricum ar bate vântul, căci mirosurile acut înțepătoare par să vină dinspre Albota și s-au întețit după sărbătorile de iarnă.

Dacă pe timp de vară începea să pută la ore mult mai târziu, când se înopta, pe principiul că atunci oamenii intră în case, totuși mulți simțeau pregnant mirosul care nu dispărea până spre dimineață.

Acum, pe timp de iarnă, pare că poluatorul „se destrăbălează” de cum se pune întunericul, căci se înserează de pe la 17:00. E drept că este frig și întuneric iar pe străzi nu îi mai găsești decât pe cei care au cu adevărat treabă. Poate pe asta mizează și cei care controlează emisia acestor mirosuri de la ora cinci după amiaza, oră la care zici că se desfundă un canal. Că cineva desfundă o conductă. Astăzi, mirosurile cu care ne „delectăm” de vreo câțiva ani s-au făcut simțite chiar din timpul zilei. Pe „Pitești, orașul meu!” cineva, un trecător prin oraș, scria:

„Sunt niste mirosuri groaznice in Craiovei. Banuiesc ca vin de la groapa de gunoi din Albota. Ca doar nu de la Sephora.
Cum o fi pt cei care locuiesc mai aproape??
In ultima vreme mi se pare ca avem parte tot mai des de astfel de arome. Se gestioneaza prost fenomenul oare? Sau ajung eu prea des prin Pitesti.
Fara mistouri cu vantul va rog ca asta bate dintotdeauna si niciodata n-a fost asa neplacuta situatia cum observ ca este in ultimele luni.”

Sper să nu ne fi obișnuit noi prea mult cu mirosurile, cu situația și împuțiciunea care nu mai ia sfârșit, iar duhoarea  să fie simțită numai de trecătorii prin municipiu, nu și de locuitorii lui. Căci am fi într-o situație real urât mirositoare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.