Primar lovit și înjurat de o femeie chiar în biroul instituției! Află detalii!

În ziua de 22 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie din localitatea Berevoești l-ar fi agresat, verbal și fizic, pe primarul localității, în timp ce se aflau într-o încăpere a instituției.

În urma verificărilor, efectuate de către o echipă de cercetare alcătuită din polițiști ai Secției de Poliție Rurală Schitu Golești și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, o femeie de 37 de ani, din Berevoești, ar fi adresat injurii primarului localității, în timp ce se aflau în biroul acestuia din sediul instituției, iar în timp ce edilul ar fi condus-o afară din încăpere, aceasta i-ar fi provocat leziuni la o mână.

În cauză au fost întocmite documente premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, conform art. 257 din Codul Penal, fiind înștiințat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Anterior, în ziua de 9 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești s-au sesizat din oficiu, în urma unei postări pe o rețea de socializare efectuată de femeia în cauză, cu privire la faptul că aceasta i-ar fi adresat injurii primarului, pe fondul unei probleme administrative. În urma verificărilor efectuate la acel moment, a fost luată măsura sancționării contravenționale a persoanei în cauză, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, totodată aceasta fiind avertizată cu privire la comportament.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.