Prințul Nicolae și-a lansat volumul „Bunicul meu, Regele Mihai” la Pitești!

Nicolae al României și-a lansat astăzi, 7 aprilie 2022, la Pitești, volumul „Bunicul meu, Regele Mihai”. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Argeș și de Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, în parteneriat cu Paraclisul Universitar „Întâmpinarea Domnului” și Editura Vremea. La lansarea de carte au participat Andrei Tase (care a susținut și un scurt recital), dr. Adrian Tase, IPS Valinic, Cornel Popescu, dar și reprezentanți ai mediului universitar.

Cartea ,,Bunicul meu, Regele Mihai” a apărut în anul 2021, în onoarea împlinirii a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai. Fotografiile incluse în acest volum-album au fost alese de Nicolae al României, iar conținutul reprezintă o veritabilă incursiune în viața de familiei a Majestății Sale, prezentat în postura de bunic și cap al familiei.
„Veți întâlni în aceste pagini o perspectivă inedită, de care doar noi, familia, ne-am bucurat până acum. Mihai, «papa» sau «apapa» cum îl numeam noi, familia, știa mereu cum să ne aducă un zâmbet pe buze, reușind totodată să ne învețe ce înseamnă disciplina, respectul, responsabilitatea. Sunt lecții a căror valoare o simt acum”, ne incită Nicolae al României.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.