Alina Gorghiu: „PNL Argeș demonstrează că poate conta”

Filiala PNL Argeș este mai puternică de la preluarea mandatului interimar al Biroului Politic Județean, a declarant senatorul Alina Gorghiu cu ocazia alegerii noii conduceri. În această perioadă niciun liberal nu a ales să plece din partid, ci, în schimb, membrii care au decis să demisioneze din PNL Ageș au ales să se întoarcă.

„Filiala este mai puternică decât la finalul anului 2021. De la momentul numirii noastre la conducerea interimară a PNL Argeș nimeni nu a mai plecat. Văd în sală colegi cu experiență care au revenit. PNL Argeș demonstrează că poate conta cu amendamente la bugetele locale, cu idei noi. Există unitate, rezultatele se văd inclusiv la comunicare publică. Am dovedit că avem posibilitatea de a primi sprijinul conducerii centrale pentru proiectele locale. (…)

Numărul primarilor a crescut în această perioadă a crescut de la 24 la 26. Dl. Dragoș Boncea, primar la Poienarii de Argeș a revenit, iar un coleg viceprimar a preluat conducerea Primăriei Beleți – Negrești” a spus Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.