9 JOCURI OFICIALE ÎNTR-O LUNĂ

Luna noiembrie va fi una de foc pentru BCM U Piteşti, care în paralel cu meciurile din campionat va susţine şi jocurile din cupele europene. Din postura de deţinătoare a Cupei României, echipa antrenată de Tudor Costescu va evolua în Euro Challenge Cup, într-o grupă extrem de puternică, alături de francezii de la Paris Levallois şi belgienii de la Mons Hainaut şi Okapi Aalstar.
Campioana României vine la Piteşti pe 9 noiembrie
„Greul pentru noi de acum începe. În noimebrie vom disputa 9 jocuri oficiale, ceea ce înseamnă un grad foarte mare de oboseală pentru jucătorii noştri”, spune George Ziguli, directorul tehnic al grupării piteştene.  În campionatul intern, baschetbaliştii piteşteni vor juca luna viitoare cu BC Timişoara, în deplasare (2 noiembrie), acasă cu ASESOFT Ploieşti (9 noimebrie), la Mediaş (16 noiembrie), acasă cu Timba Timişoara şi la Giurgiu (20 noiembrie).
Revenim în cupele europene după 12 ani
În cupele europene, debutul va fi pe 6 noiembrie, când BCM U Piteşti va juca, în Sala Sporturilor Trivale, cu Paris Levallois, favorita grupei, în opinia „secundului” Sorin Căprărescu: „ Calculele hârtiei o dau pe Paris ca principală candidată la câştigarea grupei. Este o formaţie extrem de puternică, formată din jucători proveniţi din NBA sau din naţionala Franţei. Toată lumea vrea să-i învingă pe francezi. Pentru noi va fi o experienţă nouă, revenim în cupele europene după 12 ani, şi sper să facem o figură frumoasă, mai ales la meciurile de pe teren propriu”.
Meciurile lunii noiembrie
În campionatul intern
BC Timişoara- BCM U Piteşti
(2 noiembrie)
BCM U Piteşti- ASESOFT Ploieşti
(9 noiembrie)
Gaz Metan Mediaş- BCM U Piteşti
(16 noiembrie)
BCM U Piteşti- Timba Timişoara
(23 noiembrie)
CSŞ Giurgiu- BCM U Piteşti
(30 noiembrie)
În cupele europene
BCM U Piteşti- Paris Levallois
(6 noiembrie)
Okapi Aalstar- BCM U Piteşti
(13 noiembrie)
BCM U Piteşti- Mons Hainaut
(20 noiembrie)
Paris Levallois- BCM U Piteşti
(27 noiembrie)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.