Deputatul Adrian Miuțescu: „Deschiderea anului universitar îmi oferă prilejul de a-i felicita atât pe studenți, cât și pe absolvenți”

0

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a participat la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an universitar, în Pitești. Deputatul argeșean le-a urat succes în activitate cadrelor didactice, dar și studenților, prezenți în număr mare la eveniment.

„Am participat cu plăcere la festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 în Pitești, în inima cetății, la invitația rectorului Universității din Pitești, domnul Dumitru Chirleșan și a președintelui Senatului Universității, doamna Mihaela Diaconu.

Studenţii sunt raţiunea de a fi a oricărei universităţi, iar menirea acestei instituții este de a forma specialişti buni, personalităţi armonioase şi oameni liberi. Deschiderea anului universitar îmi oferă prilejul de a-i felicita atât pe studenți, cât și pe absolvenți, pentru rezultatele obţinute în procesul de educaţie și cercetare. Le doresc atât cadrelor didactice, cât și studenților, un an universitar bogat în realizări, susţinute de muncă şi responsabilitate. Mult succes!”– a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata