A picat în șanț și a murit! Tragedie în Pitești!

0

Un bărbat de 59 ani a fost găsit în această seară într-un canal din cartierul piteștean Prundu fără suflare. Din primele informații, se pare că acesta s-ar fi dezechilibrat după ce ar fi consumat alcool și ar fi alunecat în canalul respectiv. În cădere, acesta s-ar fi lovit puternic la cap și ar fi murit în scurt timp.

Descoperirea macabră a fost făcută de un trecător care a sunat imediat la 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical, care a constatat decesul, omenii legii, care au demarat cercetările, dar și un echipaj de la Serviciul de Medicină Legală care a preluat corpul neînsuflețit și l-a transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în urma căreia se vor stabili cazuele exacte ale decesului.

„În seara zilei de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați în mod direct de către o persoană despre faptul că ar fi observat într-un canal betonat, o persoană decedată. La locația indicată, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeșeni pentru scoaterea trupului neînsuflețit.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că persoana în cauză este un bărbat de 59 de ani. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata