A ajuns după gratii după ce copilul său a sunat la 112! Detalii halucinante!

0

Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce copilul său a sunat seara trecută la 112 și a anunțat că s-a trezit cu acesta în casă. Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi făcut scandal în nenumărate rânduri, iar familia nu a mai putut suporta iadul creat de argeșean și a făcut demersurile pentru obținerea unui ordin de protecție. 

Instanța a decis ca bărbatul să nu se apropie la mai puțin de o sută de metri de familia sa, dar cu toate acestea, seara trecută cetățeanul s-a dus liniștit acasă. Imediat după apelul la 112, oamenii legii l-au săltat pe bărbat, l-au dus la audieri și l-au reținut, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizati prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat de 58 de ani, din Slobozia, ar fi pătruns în locuința sa, din aceeași localitate, apropiindu-se de fiul acestuia, încâlcând prevederile ordinului de protecție emis de instanța de judecată.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locuința în cauză, identificând pe bărbat la acea locație. Acesta a fost condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,încalcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”, faptă prev. de art. 47 din Legea 217/2003.

În seara zilei de 17 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata