A băgat mișelește cuțitul pe la spate într-un copil! Cum s-a petrecut scandalul?

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat mișelește pe la spate în urma unui conflict izbucnit între șase puștani în zona Poștei din cartierul Banat din Pitești. Din primele informații, victima era cu un prieten și au fost acostați de un grup de patru tineri, iar pe baza unui scandal mai vechi, doi dintre ei s-au luat la bătaie. La un moment dat, unul dintre scandalagii din gurpul de patru l-a înjunghiat în spate pe minorul de 17 ani.

În urma zarvei făcute, au fost alertate autoritățile, iar la fața locui s-au deplasat oamenii legii, dar și un echipaj SMURD de Terapie Internsivă Mobilă. Medicii l-au preluat pe tânărul înjunghiat, i-au acordat primele îngrijri medicale și l-au transportat la Spitalul de Pediatrie pentru investigații.

Mai mult, imediat după evenimentul tragic, toți puștanii implicați în scandal au fugit pe unde au văzut cu ochii, dar polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor în scurt timp. În aceste momente, acesta se afla la audieri, urmând ca după acestea să se ia o decizie dacă bărbatul va fi arestat sau va fi lăsat în libertate.

„În seara zilei de 09 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr fost înjunghiat în spate, în urma unei stări conflictuale. Din primele verificări s-a stabilit că doi minori de 17 ani ar fi avut un conflict spontan cu un grup de 4 tineri, împrejurare în care unul dintre cei doi a fost înjunghiat în zona spatelui. La acest moment, unul dintre agresori se află în custodia polițiștilor. Minorul care a suferi leziuni a fost transportat la spital. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” potrivit IPJ Argeș.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.