A crezut că a dat norocul peste ea, dar a ajuns în arest! Marea greșeală a unei femei din Curtea de Argeș!

0

O femeie din Curtea de Argeș a crezut că a dat norocul peste ea când a găsit un portofel plin cu bani și carduri bancare, dar și-a petrecut î cele din urmă 24 ore în spatele gratiilor. Din primele informații, se pare că aceasta a găsit pormoneul în zona târgului săptămânal din Orașul Regal, iar când l-a deschis, n acesta se aflau 1.150 lei, dar și mai multe carduri bancare.

CITEȘTE ȘI: LA 15 ANI, A CONDUS SPRE MOARTE O MAȘINĂ FURATĂ! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

În loc să îl ducă la poliție, femeia a considerat de bun augur să cheltuie banii cash și, chiar a încercat, să îi consume și pe cei din conturile bancare. Numai că plățile cu cardul i-au fost refuzate, dar au pus oamenii legii pe urmele sale. Femeia a fost depistată de polițiști și dusă la secție pentru declarații. După administrarea probatoriului, aceasta a fost reținută pentru 24 ore, iar ulterior pusă sub control judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, și au reținut o femeie de 36 de ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 17 noiembrie a.c., în zona târgului săptămânal din Curtea de Argeș, femeia ar fi găsit un portofel, în care se aflau suma de 1.150 de lei și carduri bancare, pe care și le-ar fi însușit și de care ar fi dispus încercând să efectueze plăți la POS. După administrarea probatoriului, la data de 29 noiembrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata